ГоловнаСуспільствоПодії

Електромобіль збив хлопчика на гіроборді в селі Львівської області

8-річний житель Києва потрапив у реанімацію з важкими травмами.

Електромобіль збив хлопчика на гіроборді в селі Львівської області
Фото: Виталий Мирошниченко

Увечері 20 серпня в селі Старе Село (Львівська область) відбулася ДТП за участю електромобіля і гіроборда. В результаті отриманих травм 8-річний хлопчик опинився в реанімації.

Дорожньо-транспортна пригода сталася о 17:45 на вулиці Лісовій. "Водій електромобіля "Геркулес", 19-річний львів'янин, скоїв наїзд на гіробордиста, 8-річного киянина", - повідомляє прес-служба поліції Львівщини.

Хлопчика госпіталізували в реанімаційне відділення. У нього закрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку, перелом основи черепа, забій правого плечового суглоба.

Поліція встановлює обставини ДТП. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК.

Гіроборд або гіроскутер - це електричний транспортний засіб, що складається з горизонтальної планки з двома колесами по боках. Для руху використовує електродвигуни, які живляться від акумуляторів. Електромобілі Hercules - електричні трицикли китайської марки, які мають суцільну металеву кабіну з дверима, як на звичайному автомобілі, і мотоциклетне кермо.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram