ГоловнаСуспільствоВійна

На Донбасі отримали поранення двоє українських військових

Бойовики обстрілювали позиції ООС з мінометів 82 і 120 мм.

На Донбасі отримали поранення двоє українських військових
Фото: Макс Левин

У понеділок, 20 серпня, в зоні бойових дій на Донбасі отримали поранення двоє українських військових. Про це повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил на своїй сторінці в Фейсбуці.

Бойовики 23 рази відкривали вогонь по позиціях наших військ, у тому числі і з застосуванням забороненого важкого озброєння. Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, а на окремих напрямках з мінометів калібру 82 мм.

Ворожі обстріли здійснювалися по захисниках Кримського, Світлодарська, Попасної, Мар'їнки, Гнутового, Павлополя, Лебединського, Водяного, Широкиного. Поблизу Лебединського супротивник застосував проти наших захисників 82 мм міномети. Також окупанти вчинили обстріл з 120 мм мінометів околиць населеного пункту Новолуганське.

З опівночі вівторка, 21 серпня, російські окупаційні війська з озброєння БМП і великокаліберних кулеметів двічі обстріляли позиції українських захисників у районі населених пунктів Лебединське і Водяне.

Втрат серед особового складу Об'єднаних сил упродовж цього періоду немає.

За даними української розвідки, троє окупантів загинули, ще двоє - отримали поранення.

Нагадаємо, напередодні на Донбасі було зафіксовано 20 обстрілів, українські військові не постраждали.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram