ГоловнаСвіт

Президент США визнав, що повернув борг адвокату, який заплатив порнозірці за мовчання про зв'язки з Трампом

У березні Стормі Деніелс подала в суд на Трампа.

Президент США визнав, що повернув борг адвокату, який заплатив порнозірці за мовчання про зв'язки з Трампом
Фото: EPA/UPG

Президент США Дональд Трамп опублікував щорічний особистий фінансовий звіт, вперше підтвердивши, що минулого року він дійсно сплатив адвокату Майклу Коену від 100 до 250 тисяч доларів як компенсацію за витрати щодо виплат "третій стороні".

У документах, опублікованих урядовим Офісом з етики, не розкривається, про які витрати йде мова, передає Голос Америки.

Раніше Майкл Коен і особистий адвокат президента Руді Джуліані публічно заявляли, що гроші були перераховані як компенсація за виплати, зроблені порноакторці Стормі Деніелс, що заявляла про свій любовний зв'язок із Трампом.

У супровідному листі, переданому заступнику голови Мін'юсту Роду Розенстайну і підписаному виконувачем обов'язків директора Офісу з етики Девідом Еполом, стверджується, що виплати, зроблені президентом, повинні розглядатися як "відшкодування боргу".

У січні цього року газета Wall Street Journal повідомила, що напередодні президентських виборів актрисі заплатили, щоб вона підписала договір про нерозголошення інформації про свої відносини з Трампом.

Пізніше агент Деніелс випустила заяву від імені актриси, в якій стверджувалося, що ніякого роману з майбутнім президентом США не було. Однак вже тоді багато хто помітив, що підпис порнозірки під заявою не схожий на її автограф на більш ранньому документі.

У березні порнозірка Стормі Деніелс подала в суд на Трампа.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram