ГоловнаСвіт

Порнозірка Стормі Деніелс подала в суд на Трампа

Актрисі заплатили за мовчання про відносини з майбутнім президентом.

Порнозірка Стормі Деніелс подала в суд на Трампа
Фото: EPA/UPG

Порноактриса Стефані Кліффорд, відома під псевдонімом Стормі Деніелс, подала в суд на президента США Дональда Трампа.

Актриса вимагає визнати, що угода про мовчання, підписана до президентських виборів 2016 року, юридично не чинна, оскільки Трамп не поставив підпису під нею, пише Бі-бі-сі.

У середині лютого особистий адвокат президента США Майкл Коен визнав, що з власної кишені заплатив Стормі Деніелс 130 тисяч доларів 2016 року.

Адвокат тоді відмовився уточнити, за що саме заплатив гроші Деніелс, а ЗМІ повідомляли, що актрисі заплатили за мовчання про гаданий зв'язок з Трампом.

У позові актриси йдеться, що адвокат Коен намагався змусити її мовчати.

Трампа багаторазово звинувачували у зв'язку з порнозіркою, але Коен заперечує, що у Деніелс і Трампа був роман. Деніелс же наполягала, що зв'язок з президентом у неї був 2006 року незабаром після того, як Меланія Трамп народила сина Беррона. Уперше вона заявила про це в інтерв'ю 2011 року.

У січні цього року газета Wall Street Journal повідомила, що напередодні президентських виборів актрисі заплатили, щоб вона підписала договір про нерозголошення інформації про свої стосунки з Трампом.

Пізніше агент Деніелс випустила заяву від імені актриси, в якій стверджувалося, що ніякого роману з майбутнім президентом США не було. Однак вже тоді багато хто помітив, що підпис порнозірки під заявою не схожий на її ж автограф на більш ранньому документі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram