ГоловнаСвіт

Член вищої ради "Єдиної Росії" застрелився

Юрія Котлера знайшли у квартирі з вогнепальним пораненням голови.

Член вищої ради "Єдиної Росії" застрелився
Юрий Котлер
Фото: stolica-s.su

В орендованій квартирі у Москві знайдено мертвим з вогнепальним пораненням голови члена вищої ради партії "Єдина Росія" Юрія Котлера.

Про це пишуть РЕН ТВ і ТАСС.

Котлер три дні не виходив на зв'язок, після чого помічник викликав поліцію, щоб відчинити двері квартири. Всередині Котлера виявили мертвим з вогнепальним пораненням голови.

За попередньою інформацією, чоловік покінчив життя самогубством, пише ТАСС з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

Юрій Котлер, випускник журфаку МДУ, працював на початку 90-х років в РИА "Новости", також був кореспондентом видань Time і New York Times. Пізніше працював у прес-службах держструктур і у виборчому штабі Володимира Путіна.

З 2007 по 2008 рік він керував роботою з найбільшими інституційними і приватними клієнтами в "Трійці Діалог", а з 2008 року керував проектом "Єдиної Росії" під назвою "Кадровий резерв - професійна команда країни".

У травні 2013 року Котлера призначили старшим віце-президентом ВТБ. Пізніше він працював заступником генерального директора та директором представництва ПАТ "Новоросійський морський торговельний порт".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram