>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

У збірній Україні з футболу на одного натуралізованого бразильця може побільшати

Тете замислюється про зміну спортивного громадянства.

У збірній Україні з футболу на одного натуралізованого бразильця може побільшати
Тете
Фото: EPA/UPG

Штаб Олександра Петракова розглядає можливості посилити склад. І як це не дивно, тут може допомогти ліміт на легіонерів, чинний в УПЛ.

Зокрема, лідер донецького "Шахтаря" Тете готовий розглянути питання натуралізації, якщо керівництво "гірників" попросить його про це.

"Я думав про це, - заявив Тете в інтерв'ю Youtube-каналу "Бомбардир". - Це справді хороша ідея, оскільки в українському чемпіонаті діє ліміт на легіонерів. Чи можу я уявити себе у збірній України? Не знаю. Думаю про це, але поки що не знаю. Але яке б рішення я не прийняв, воно буде правильним", -

Нагадаємо, 21-річний бразилець виступає за "Шахтар" з лютого 2019 року. Цього сезону вінгер провів 25 матчів, забив 9 голів і віддав два асисти.

Тете вже грав за молодіжні збірні Бразилії, але у складі першої команди Seleção не дебютував.

Зазначимо, донедавна у складі збірної України було двоє натуралізованих бразильців, також гравців "Шахтаря" - Мораєс і Марлос, проте останній прийняв рішення завершити виступи за національну команду.

Раніше збірна України з футболу дізналася суперників у плей-оф Чемпіонату світу-2022: це збірна Шотландії і, якщо вдасться її здолати, переможець пари Уельс – Австрія.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram