>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Володимир Кличко назвав речі, які цифровий світ замінити не може

Кличко-молодший розривається між боксом і гольфом.

Володимир Кличко назвав речі, які цифровий світ замінити не може
Владимир Кличко
Фото: Bild

Ексчемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, IBF, WBO і IBO Володимир Кличко на своїй сторінці в Instagram поміркував на тему, як зміниться світ на тлі пандемії коронавірусної інфекції, а також зізнався у своїй любові до гольфу.

"Коли я вперше вийшов по-справжньому грати на полі для гольфу, у мене серце вискакувало з грудей. Можливо, зараз я набагато сильніше ціную час, проведений за грою в гольф, ніж це було раніше.

Я часто запитую себе: чи є місце тієї реальності після коронавірусу, в якій ми повернемося до старих звичок? Або ж це більше питання початку нової реальності з коронавірусом, в якій ми зберігаємо позитивні аспекти нашого життя, такі як подяка, увага, солідарність і турбота один про одного, а також неймовірна швидкість розвитку цифрових технологій за останні тижні?

І все ж є речі, які цифровий світ замінити не зможе. У моєму випадку це гра в гольф.

Кінець карантину - це не кінець пандемії. Ми всі це знаємо. Але це може стати початком нової реальності - нового балансу між цифровим світом і світом реальним. А які плюси ви винесли для себе за час пандемії і до яких речей просто хочете повернутися після її завершення?".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram