>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Араби запропонували Тайсону 20 млн дол. за бій з Холіфілдом, - промоутер

Тайсон збирається відправитися у світове турне і провести кілька показових боїв.

Араби запропонували Тайсону 20 млн дол. за бій з Холіфілдом, - промоутер
Майк Тайсон и Эвандер Холифилд
Фото: CBS Sports

Російський промоутер Володимир Хрюнов заявив, що включився в боротьбу з одним арабським фондом за право провести третій бій між колишніми абсолютними чемпіонами світу в хевівейті Майком Тайсоном і Евандером Холіфілдом.

Водночас росіянин хоче провести поєдинок у Росії.

"Нещодавно я говорив із Майком Тайсоном, а також із його представником Азімов Спіцером. Вони сказали, що Тайсон збирається відправитися у світове турне і провести кілька показових боїв. Я запропонував йому влаштувати поєдинки в Росії. Суперники на вибір – Сергій Харитонов і Олександр Ємельяненко", – цитує Хрюнова "Спорт-Экспресс".

"А два дні тому я розмовляв з Евандером Холіфілдом. Він повідомив, що веде переговори щодо організації поєдинку з Тайсоном. Евандер вважає, що бій більш ніж реальний. За моїми даними, арабський фонд пропонує Тайсону орієнтовно 20 млн дол. за бій із Холіфілдом. Цей же фонд має намір організувати бій між Тайсоном Ф'юрі й Ентоні Джошуа", – зазначив промоутер.

"Дилема – яким повинен бути бій – показовим або справжнім. Що таке показовий бій? Це рукавички більшого розміру, можливо, шолом, це поєдинок без оголошення переможця. Яким я бачу бій за участю Тайсона чи Холіфілда в Росії? Це великий футбольний стадіон – у Москві або Єкатеринбурзі, це музичне шоу, це боксерський турнір, а вінець – бій із легендою.

Звичайно, будуть ті, хто скажуть: "бій Тайсона й Холіфілда – це бій людей похилого віку, з яких пісок сиплеться". Але ці ж люди кинуть усі свої справи й побіжать дивитися. Тайсон vs Холіфілд – бій планетарного масштабу", – впевнено заявив Хрюнов. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram