ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

У психіатричній лікарні на Волині за добу підтвердили 16 нових випадків захворювання на COVID-19

Усього в лікарні захворіли 32 людини.

У психіатричній лікарні на Волині за добу підтвердили 16 нових випадків захворювання на COVID-19
Фото: EPA/UPG

На Волині в Олицькому відділенні обласної психіатричної лікарні підтвердили ще 16 хворих на коронавірус. Захворювання виявлено і в пацієнтів, і в персоналу. Про це повідомила головний державний санітарний лікар Волинської області Наталія Янко, пише "Укрінформ".

"Нові випадки ... в Ківерцівському районі - 16 осіб, усі - в організації психіатричної лікарні селища Олика", - зазначила Янко.

Коронавірус підтверджено у 14 пацієнтів і двох медпрацівників. Від початку реєстрації спалаху в лікарні захворіли 32 людини, одна пацієнтка померла.

Тести на захворювання робили 58 особам: 34 працівникам і 24 пацієнтам. Також тестували контактних осіб - у чотирьох з 22 також підтвердився COVID-19.

Янко зазначила, що в лікарні введено посилений протиепідемічний режим, на самоізоляції перебувають 37 осіб.

Нагадаємо, раніше в Дарницькому будинку-інтернаті для дівчат у Києві стався спалах коронавірусу COVID-19 - захворювання підтвердили у 81 людини. 20 травня стало відомо про три нові спалахи захворювання в столиці: в гуртожитку на вул. Серповій, гуртожитку на вул. Кіквідзе, а також у Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей №1 на вул. Маяковського.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram