ГоловнаСуспільствоОсвіта

"Всім бажаю 200 балів", - Зеленський звернувся до учасників ЗНО

"Найголовніше - маски, відстань одне від одного, і все дезінфікуйте".

"Всім бажаю 200 балів", - Зеленський звернувся до учасників ЗНО
Фото: EPA/UPG

Президент Володимир Зеленський звернувся до випускників, які здають цього року зовнішнє незалежне оцінювання. Глава держави побажав їм успіхів і гарних результатів.

"Хочу звернутися до всіх наших випускників, які завтра складатимуть ЗНО. Чесно кажучи, цього року все не дуже справедливо через коронавірус. У вас не було нормального останнього дзвінка, випускного. Як ви зараз говорите, як каже моя дочка, був "повний треш". Але завтра у вас ЗНО, важливий день. Я впевнений, що все буде добре, і буде дуже хороший результат. Знаю, що вам не просто. Ми всі будемо тримати за вас кулаки", - сказав він у короткому відеозверненні, розміщеному на сторінці президента у facebook.

"Найголовніше - маски, відстань одне від одного, і все дезінфікуйте. Як правило, я всім бажаю 36,6, це щодо температури, а щодо балів - всім бажаю 200 балів", - додав Зеленський.

Нагадаємо, державна комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 22 червня ухвалила рішення, що епідеміологічна ситуація в Україні дозволяє провести зовнішнє незалежне тестування з 25 червня по 17 липня, як і було заплановано.

Допуск на ЗНО буде здійснюватися за відсутності ознак ГРЗ і після вимірювання температури - вона не повинна перевищувати 37,2 градуса. Кожен повинен мати маску або респіратор.

Через погіршення епідеміологічної ситуації в країні Кабмін заборонив проведення пробного ЗНО, яке було призначено на 15 червня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram