ГоловнаСуспільствоПодії

У Київській області затримали членів банди, підозрюваних у викраденні людини

Поліція затримала п'ятьох жителів Києва і Борисполя.

У Київській області правоохоронці затримали членів злочинного угруповання, яких підозрюють в серії тяжких злочинів, зокрема викраденні людини. Про це повідомили в пресслужбі обласної поліції.

У березні до правоохоронців звернувся житель села в Бориспільському районі з повідомленням про те, що невідомі застосовували до нього насильство, погрожували зброєю, викрали його і вивезли в безлюдне місце.

"Там злочинці відібрали в нього особисті речі та змусили на відео обмовити себе в причетності до збуту наркотиків", – пояснили правоохоронці.

Після цього зловмисники змусили потерпілого передати їм гроші, частина з яких йому довелося позичати. Передати гроші здирникам, які представилися поліцейськими, він повинен був за місцем проживання. Потерпілий спробував чинити опір, але їм вдалося втекти.

Правоохоронці розшукали п'ятьох зловмисників – жителів Борисполя й Києва.

"Під час проведення 12 одночасних обшуків виявлено та вилучено речові докази, транспортні засоби, які використовували нападники під час злочинів, холодна зброя, наркотики і гроші", – додали в поліції.

Фігурантам оголосили про підозру по ч.2 ст. 146 (викрадення людини), ч.2 ст. 187 (розбій) та ч. 3 ст. 189 (вимагання).

Нагадаємо, що в лютому в Дніпрі під час спецоперації бійці КОРДу звільнили жінку-підприємця, яку викрали озброєні злочинці і вимагали за її звільнення 300 тис. доларів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram