ГоловнаСуспільствоПодії

У Дніпрі КОРД звільнив викрадену заради $300 тис. викупу жінку-підприємицю

Затримано чотирьох членів злочинного угруповання.

У Дніпрі КОРД звільнив викрадену заради $300 тис. викупу жінку-підприємицю
Фото: dp.npu.gov.ua

У Дніпрі під час спецоперації бійці КОРД звільнили жінку-підприємицю, яку викрали озброєні злочинці, вимагаючи за її звільнення 300 тис. доларів.

Про це повідомляють на сайті поліції області.

"18 лютого надійшла інформація про підготовку розбійного нападу на 56-річну жінку - директорку підприємства. Близько 19:00 члени злочинного угруповання посадили її у свій автомобіль Volkswagen Passat, забравши в неї сумку з особистими речами і мобільний телефон. Під час руху по вул. Феодосійській спецпризначенці КОРД заблокували автомобіль і затримали вимагачів", - йдеться в повідомленні.

Слідчі карного розшуку встановили, що до складу злочинної групи входили четверо місцевих жителів віком від 31 до 43 років. Двоє з них уже були раніше судимі за розбій. Зараз усіх їх затримали згідно зі ст. 208 КПК.

Жінку звільнили, викрадені речі повернули.

Відкрито кримінальні провадження за ч. 1 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ч. 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу. Затриманим загрожує до 10 років в'язниці.

Нагадаємо, раніше в Черкаській області двоє озброєних зловмисників намагалися викрасти місцевого бізнесмена під приводом придбання його автомобіля.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram