ГоловнаСуспільствоЖиття

В Україні збережеться тепла погода, на значній території України завтра дощ

У Києві очікується +6...+8.

В Україні збережеться тепла погода, на значній території України завтра дощ
Фото: EPA/UPG

У Києві 20 лютого буде хмарно з проясненнями, без опадів, вітер південно-західний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі 0...+2 градуси, удень +6...+8 градусів. Про це повідомили в Укргідрометцентрі

На заході України хмарно, вночі місцями невеликий дощ і мокрий сніг, удень місцями невеликий дощ, вітер західний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +2...-3 градуси, вдень +3...+8 градусів. У Карпатах невеликий сніг, температура вночі та вдень 0...-5 градусів.

На півночі України хмарно з проясненнями, без опадів, тільки в Житомирській області місцями невеликий дощ, вітер південно-західний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +2...-3 градуси, удень +2...+8 градусів.

У центрі України хмарно з проясненнями, без опадів, тільки у Вінницькій області місцями невеликий дощ, уночі та вранці місцями туман, вітер південно-західний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +2...-3 градуси, вдень +3...+9 градусів.

На сході України хмарно з проясненнями, без опадів, уночі та вранці місцями туман, на дорогах уночі місцями ожеледь, вітер східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +2...-3 градуси, удень +2...+8 градусів.

На півдні України хмарно з проясненнями, вночі місцями невеликий дощ і мокрий сніг, удень без опадів, уночі та вранці місцями туман, вітер східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +2...-3 градуси, удень +5...+11 градусів

У Криму хмарно з проясненнями, вночі місцями невеликий дощ і мокрий сніг, удень без опадів, вітер східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +2...-3 градуси, вдень +3...+8 градусів.

Нагадаємо, метеорологи оголосили, що в Києві 10 лютого почалася метеорологічна весна.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram