ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 12 разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі, поранено одного військового

Ліквідовано російського найманця і військову вантажівку противника.

Бойовики 12 разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі, поранено одного військового
Фото: Олена Максименко

За минулу добу російсько-окупаційні війська 12 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. У результаті було поранено одного українського військовослужбовця.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил у фейсбуці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики двічі обстрілі українські позиції неподалік Верхньоторецька з мінометів 120 мм і 82 мм, гранатометів різних систем і стрілецької зброї, а біля Красногорівки застосували 14 мін калібру 82 мм і станкові протитанкові гранатомети. Біля Новотроїцького, Авдіївки і два рази по околицях Старогнатівки вели вогонь з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

У районі Водяного бойовики застосовували станкові протитанкові гранатомети і великокаліберні кулемети. Поряд із Широкиним обстрілювали українські позиції з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності угруповання "Північ" з мінометів калібрів 120 мм і 82 мм, а також станкових протитанкових гранатометів окупанти двічі вели вогонь по захисниках Кримського. По позиціях у районі н.п. Оріхове противник вів вогонь з мінометів калібру 120 мм і 82 мм, використавши всього 41 міну, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

За даними української розвідки, 4 травня військовослужбовці знищили одного бойовика і двох поранили. Також знищили військову вантажівку противника.

З початку поточної доби бойовики з мінометів калібру 82 мм обстріляли наші позиції біля Невельського.

Нагадаємо, упродовж дня понеділка бойовики чотири рази обстріляли позиції ЗСУ, втрат не було.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram