ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики чотири рази обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі

Утрат серед військовослужбовців немає.

Бойовики чотири рази обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі
Фото: Макс Левин

З початку доби російсько-окупаційні війська чотири рази порушили режим припинення вогню на Донбасі, застосовуючи заборонені міномети калібру 120 мм і 82 мм, а також гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил в фейсбуці.

Три обстріли були зафіксовані районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід": з 82 мм мінометів, гранатометів різних систем і стрілецької зброї бойовики обстрілювали позиції ЗСУ неподалік Верхньоторецького; по околицях Новотроїцького та Авдіївки вели вогонь з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

"Підрозділи Об'єднаних сил своєчасно реагували на ворожі збройні провокації і прицільним вогнем змушували супротивника відмовитися від продовження обстрілу", - відзначили в штабі.

У районі відповідальності угруповання "Північ" бойовики з мінометів 120-го калібру і станкових протитанкових гранатометів вели вогонь по захисниках Кримського.

Утрат серед ЗСУ не було.

Нагадаємо, за минулу добу в зоні ООС противник 11 разів порушував режим припинення вогню, в результаті постраждали четверо українських військових.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram