ГоловнаСуспільствоЖиття

Глава Нацполіції Києва одужав від коронавірусу

Андрій Крищенко вже взявся до виконання своїх обов'язків.

Глава Нацполіції Києва одужав від коронавірусу
Андрей Крищенко
Фото: npu.gov.ua

Начальник Головного управління Національної поліції Києва Андрій Крищенко видужав від коронавірусу і вже взявся до роботи.

Про це повідомив у фейсбуці радник глави МВС Зорян Шкіряк.

Шкіряк повідомив, що всі повторні тести дали негативний результат, медичні показники в нормі, а стан здоров'я Крищенка – чудовий.

"Дорогі друзі! Радий повідомити, що наш друг, соратник і близький бойовий побратим, генерал поліції ІІІ рангу, глава ГУНП Києва Андрій Крищенко успішно подолав хворобу та повністю одужав після перенесеного COVID-19! Усі повторні тести негативні, усі медичні показники в нормі, стан здоров'я – чудовий. Сьогодні Андрій Євгенович уже на роботі та взявся до виконання своїх обов'язків після тривалої паузи", – написав радник.

Нагадаємо, Крищенко заразився коронавірусом наприкінці березня. Йому 47 років, він очолює столичну поліцію з кінця 2015 року.

Крищенко став широко відомий у квітні 2014 року, коли, будучи керівником горлівської міліції, обороняв місто та управління міліції від російських бойовиків.

У червні 2014 року за мужність і героїзм, проявлені в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, Крищенка нагородили орденом "За мужність".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram