ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

Кількість хворих на коронавірус у ЗСУ збільшилася до 29

За добу виявлено один новий випадок захворювання.

Кількість хворих на коронавірус у ЗСУ збільшилася до 29
Фото: mukachevo.net

У Збройних силах України станом на ранок 17 квітня зафіксовано 29 випадків захворювання на коронавірус. Одна людина одужала, двоє померли, повідомили на сторінці Командування медичних сил ЗСУ у Facebook.

За добу було підтверджено один новий випадок.

"Військовий однієї з військових частин Одеської області з 13 квітня проходив лікування в домашніх умовах з діагнозом ГРВІ. 16 квітня у зв'язку з погіршенням стану, за бажанням військового, його госпіталізували в інфекційну лікарню Одеси, тест ПЛР був позитивним. Стан стабільний", - ідеться в повідомленні.

Повідомляють, що аналіз захворювань серед військових і цивільних свідчить, що найчастіше інфекція передається під час епізодичних зустрічей з людьми, що не входять до числа осіб, з якими люди живуть або спілкуються щодня.

Нагадаємо, 16 квітня стало відомо про те, що у Львові від коронавірусу помер співробітник Збройних сил України. Чоловік захворів ще 1 квітня, у нього підвищилася температура і виникли труднощі з диханням.

8 квітня його госпіталізували у Львівську обласну інфекційну лікарню. Він перебував у реанімаційному відділенні і був підключений до апарата штучної вентиляції легенів. Загиблому було 66 років. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram