ГоловнаСуспільствоЖиття

Магазини АТБ обмежують продаж товарів в одні руки

"Це вода, пиво і напої - не більш ніж 12 одиниць, і всі інші продукти - не більш ніж п'ять штук або п'ять кілограмів".

Магазини АТБ обмежують продаж товарів в одні руки
Фото: Днепр Час

Найбільша продовольча мережа АТБ з 18 березня ввела обмеження на продаж товарів в одні руки у зв'язку з ажіотажним попитом на певні їх групи.

Про це повідомив начальник управління з корпоративних комунікацій мережі Сергій Демченко, передає LIGA.net.

"Відсьогодні компанія ввела обмеження на продаж товарів в одні руки. Це вода, пиво і напої - не більш ніж 12 одиниць, а також усі інші продукти - не більш ніж п'ять штук або п'ять кілограмів в одні руки. При цьому з 19 березня обмеження щодо плодоовочевої групи товарів буде знято", - розповів він.

За словами Демченка, обмеження за всіма іншими видам продукції діятимуть до кінця карантину, і продовжаться у разі такого рішення влади.

Він підкреслив, що компанія не підвищуватиме ціни на товари соціальної групи. "Ми готові працювати з мінімальною націнкою, це принципове рішення компанії", - сказав Демченко.

Водночас торгово-промислова корпорація Fozzy Group (Вишневе, Київська область) не планує вводити такі обмеження. Про це "Українським Новинам" повідомила керівник департаменту корпоративних комунікацій корпорації Ніна Міщенко.

"Обмеження не вводили і поки що не плануємо", - повідомила вона.

Нагадаємо, до 3 квітня в Україні введено карантин для нерозповсюдження коронавірусної інфекції. Припинено роботу розважальних закладів і закладів сфери послуг, а також авіа-, залізничне і автобусне сполучення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram