ГоловнаСуспільствоПодії

У маршрутці на "Лісовій" у Києві чоловік вдарив поліцейську кулаком в обличчя за відмову в "залицянні"

Нападником виявився "добре відомий" поліції житель Броварів.

У маршрутці на "Лісовій" у Києві чоловік вдарив поліцейську кулаком в обличчя за відмову в "залицянні"
Фото: donbass.ua

Увечері 6 березня біля станції метро "Лісова" в Києві в маршрутному автобусі сполученням "Київ-Бровари" постраждала співробітниця поліції Київської області.

Пресслужба обласної поліції повідомляє, що чоловік вдарив в обличчя дівчину-поліцейську за те, що вона відмовила в його "залицянні". За цим фактом порушено кримінальне провадження за ст. 187 Кримінального кодексу України (розбійний напад).

"Співробітниця поліції поверталася з Головного управління поліції в Київській області, де брала участь в урочистостях, присвячених до Міжнародного жіночого дня. Поруч з нею сів невідомий чоловік і поводився грубо та нав'язливо. Дівчина попередила нахабного "залицяльника", що вона працює в поліції і попросила, щоб він не чіплявся до неї. Після того, як вона пересіла на інше місце, нападник щосили вдарив кулаком їй в обличчя, вирвав з рук сумку і на зупинці намагався втекти", - розповіли в поліції.

Нападника затримали небайдужі пасажири і передали співробітникам поліції. Ним виявився "добре відомий" поліції Київської області житель Броварів.

У поліції повідомили, що підозрюваний необґрунтовано звинувачував свою колишню дружину і сина в застосуванні сили. Перевірка виявила, що чоловік сам неодноразово піднімав на них руку. Проти нього було порушено кримінальну справу. Наразі тривають судові розгляди.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram