ГоловнаСуспільствоПодії

У Львівській області розшукують підозрюваного у вбивстві 22-річної дівчини

Розшукуваний вистрілив у голову 22-річній дівчині, а також поранив очевидця, який кинувся їй на допомогу.

У Львівській області розшукують підозрюваного у вбивстві 22-річної дівчини
Фото: Поліція Львівської області

У Львівській області поліцейські розшукують зловмисника, підозрюваного в убивстві. Про це у фейсбуці повідомила поліція Львівської області. 

"На території області триває поліцейська спецоперація, правоохоронці проводять комплекс оперативно-розшукових заходів для встановлення місця перебування та затримання 56-річного жителя Харківської області, причетного до скоєння цих злочинів", - ідеться в повідомленні.

1 березня близько 21:25 поліцейським надійшло повідомлення про те, що на вулиці Садовій у місті Пустомити сталася стрілянина, в результаті чого поранено двох людей - молоду дівчину та чоловіка.

"Завдяки проведеним заходам було встановлено, що близько 21:00 на вулиці Садовій у Пустомитах 56-річний житель Харківської області вистрілив у голову своїй знайомій, 22-річній мешканці міста Яворів, а також поранив очевидця події, який кинувся на допомогу дівчині. Зловмисник утік на мікроавтобусі «Фольксваген Т5»", - розповів начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Василь Віконський.

На території Львівської області введено поліцейську операцію, до розшуку та затримання зловмисника залучені працівники всіх підрозділів поліції Львівщини без винятку, патрульні поліцейські та співробітники інших служб.

Від отриманого поранення дівчина померла по дорозі в лікарню, а 42-річного жителя Пустомитівського району з вогнепальним пораненням грудної клітини госпіталізовано.

Незабаром у лісовому масиві між селами Наварія і Поршна Пустомитівського району поліцейські виявили мікроавтобус, на якому втік зловмисник.

Слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) і ч. 2 ст. 15, п. 1 ч. 2 ст. 115 (замах на вбивство) КК України. Максимальне покарання, яке загрожує зловмисникові - довічне позбавлення волі.

У поліції уточнили, що за підозрою в скоєнні вбивства і замаху на вбивство розшукується житель Харківської області Тур Віктор Васильович, 1963 року народження.

Прикмети: зріст близько 170 см, шатен, носить бороду. Одягнений у довгу коричневу шкіряну куртку, темно-синій светр і темні брюки. Поліцейські також попередили, що розшукуваний може бути озброєний.

Нагадаємо, в лютому в Рівному СБУ запобігла замовному вбивству громадського активіста, який виступав проти незаконного видобутку бурштину та вирубки лісів у Рівненській і Житомирській областях. Для запобігання вбивству обстановку злочину імітували. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram