ГоловнаСуспільствоВійна

У зоні ООС убито одного військового, трьох поранено, ще троє зазнали бойових уражень

Противник застосовував заборонену Мінськими домовленостями зброю.

У зоні ООС убито одного військового, трьох поранено, ще троє зазнали бойових уражень
Фото: Макс Левин

Від початку доби 1 березня в зоні проведення Операції Об'єднаних сил на Донбасі збройні формування РФ п'ять разів відкривали вогонь. Один український захисник загинув, троє були поранені, ще три людини зазнали бойових уражень.

Противник застосовував заборонені Мінськом домовленостями міномети калібру 82 мм, а також протитанковий ракетний комплекс, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю. Про це повідомили в пресслужбі Міністерства оборони України

Поруч з Пісками стріляли з мінометів калібру 82 мм (дві міни), також вівся вогонь з автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Неподалік Лебединського окупаційні сили відкривали вогонь з ручного протитанкового гранатомета, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Поруч з Невельским вогонь вівся з автоматичної станкового гранатомета і стрілецької зброї. Неподалік Луганського стріляли зі станкового протитанкового гранатомета (сім пострілів), також вівся вогонь з великокаліберних кулеметів. У районі Нижньотеплого - з протитанкового ракетного комплексу.

Нагадаємо, загиблим 1 березня українським захисником є боєць 72-ї бригади Ігор Гавриляк. У нього залишилися батьки. Ігор Гавриляк став 313 військовослужбовцям-уродженцем Львівської області, який загинув на війні.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram