ГоловнаСуспільствоЖиття

Windrose запустить щоденні рейси між Києвом, Харковом, Дніпром, Львовом, Одесою та Миколаєвом

З листопада Windrose має намір запустити також рейси в Івано-Франківськ.

Windrose запустить щоденні рейси між Києвом, Харковом, Дніпром, Львовом, Одесою та Миколаєвом
Фото: Крылья

Українська авіакомпанія Windrose з квітня 2020 року запустить регулярні щоденні рейси між Києвом, Харковом, Дніпром, Львовом, Одесою та Миколаєвом. Про це сказано в пресцентрі авіакомпанії. 

Крім того, з листопада 2020 року Windrose має намір запустити також рейси в Івано-Франківськ.

Вартість квитка з Києва до Дніпра становитиме від 719 грн, з Києва до Харкова - також від 719, з Запоріжжя до Києва - від 607 грн.

"Windrose понад 16 років здійснює туристичні перевезення в різні куточки світу. Згодом стало зрозуміло, що час застосувати наш досвід для внутрішніх рейсів. Цього року ми запускаємо нову внутрішню програму, яка буде з'єднувати великі міста нашої країни зручним і швидким авіасполученням", - зазначив гендиректор Windrose Володимир Каменчук.

Польоти здійснюватимуть на літаках ATR72-600.

Нагадаємо, що в грудні Windrose повідомляла про плани взяти в лізинг 8 літаків ATR-72-600 протягом 2020-2022 років. Перші три літаки 2016 року випуску експлуатуватимуть у пасажирській конфігурації 70 крісел.

Windrose заснована 2003 року. Входить у сферу впливу фінансово-промислової групи "Приват", співвласником якої є Ігор Коломойський. У Державному реєстрі юросіб засновниками компанії значаться ТОВ "Райдел" (Київ), ТОВ "Феста", "Ренлі" (Дніпро) і кіпрські компанії Bregenzer Limited і Perfekciy Ltd.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram