ГоловнаСуспільствоПодії

У Луганській області поліцейського підозрюють у незаконному проникненні в житло і перевищенні повноважень

Він погрожував власникові квартири, вимагаючи пустити його зі спільниками.

У Луганській області поліцейського підозрюють у незаконному проникненні в житло і перевищенні повноважень
Фото: krapka.club

Державне бюро розслідувань оголосило правоохоронцеві Управління патрульної поліції в Луганській області підозру в незаконному проникненні в житло і перевищенні службових повноважень.

У травні 2018 року він, представившись співробітником поліції, погрожував господареві квартири і змусив його відчинити двері, після чого разом з чотирма спільниками проник у помешкання. Про це повідомили в пресслужбі ДБР.

У цій квартирі, крім її власника, перебував ще один чоловік, який заборгував спільникам поліцейського 110 000 гривень та $20 000.

"Боржника вивели з квартири і, погрожуючи вбивством, відвезли в ліс, де продовжили побиття. Підозрюваний поліцейський покинув авто дорогою в ліс", - повідомили в бюро.

Обвинувальні акти щодо правоохоронця направили до суду, йому загрожує позбавлення волі на термін від трьох до восьми років.

Нагадаємо, раніше двом поліцейським з Кривого Рогу повідомили про підозру в побитті підозрюваного. За даними слідства, в липні 2019-го правоохоронці, перевіряючи факт крадіжки, викликали місцевого жителя у відділення поліції.

У робочому кабінеті підозрювані змушували потерпілого зізнатися в скоєнні злочину і почали його бити. В результаті потерпілому видалили селезінку і нирку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram