ГоловнаСуспільствоЖиття

У четвер у Києві до +3 градусів, без опадів

Уночі в столиці 0...-2.

У четвер у Києві до +3 градусів, без опадів
Фото: Макс Требухов

У четвер, 16 січня, в Києві мінлива хмарність, без опадів, вночі і вранці місцями туман, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...-2 градуси, удень +1...+3 градуси.

Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.

На заході України невелика хмарність, без опадів, вночі і вранці місцями туман, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...-6 градусів, вдень 0...+7 градусів, у Львівській та Івано-Франківській областях до 9 градусів.

У Карпатах без опадів, температура вночі -6...-11 градусів, удень 0...+5 градусів.

На півночі України мінлива хмарність, без опадів, вночі і вранці місцями туман, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +1...-4 градуси, удень +1...+6 градусів.

У центрі України хмарно з проясненнями, без опадів, вночі і вранці місцями туман, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +1...-4 градуси, вдень 0...+5 градусів

На сході України мінлива хмарність, без опадів, вночі і вранці місцями туман, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +1...-6 градусів, вдень 0...+5 градусів.

На півдні України хмарно з проясненнями, без опадів, вночі і вранці місцями туман, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -3...+3 градуси, удень +1...+6 градусів, в Одеській області до +9 градусів.

У Криму невелика хмарність, без опадів, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -3...+2 градуси, вдень +3...+8 градусів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram