ГоловнаСуспільствоПодії

Комунальники завершили ремонт пошкодженого трубопроводу біля київського ТРЦ Ocean Plaza

Повідомляють, що три бригади "Київтеплоенерго" працювали в цілодобовому режимі.

Комунальники завершили ремонт пошкодженого трубопроводу біля київського ТРЦ Ocean Plaza
Фото: kyivcity.gov.ua

Аварійні бригади "Київтеплоенерго" вранці 15 січня завершили ремонтні роботи з усунення пошкодження магістрального трубопроводу на вулиці Антоновича біля ТРЦ Ocean Plaza.

Про це повідомляють на сайті комунального підприємства.

Відзначають, що з моменту виявлення пошкодження ввечері 13 січня три бригади працювали в цілодобовому режимі.

"Було здійснено демонтаж пошкодженого трубопроводу, виконано роботи з гідроізоляції та укрупнення вузлів трубопроводів, замінено всю ділянку пошкодженого трубопроводу довжиною 23 м на проїжджій частині", - йдеться в повідомленні.

Трубопровід діаметром 1000 мм було прокладено в 1987 році. Він обслуговує близько 3 тис. будівель.

Після виявлення пошкодження клієнтів перепідключили до іншого джерела тепла - СТ-1. На 09:00 комунальники завершили заповнення системи теплоносієм і перемикання клієнтів на постійне джерело живлення ТЕЦ-5.

Нагадаємо, в понеділок увечері в Києві затопило торгово-розважальний центр ТРЦ Ocean Plaza біля метро "Либідська". Гаряча вода з тепломережі потрапила в магазин "Ашан" і на перший поверх ТРЦ Ocean Plaza. Людей евакуювали, проте повідомляли про дев'ятьох постраждалих.

Також у результаті прориву трубопроводу в асфальтовому покритті на вул. Антоновича утворилася яма, в яку задніми колесами потрапив автобус. Рятувальники евакуювали з маршрутки чотирьох пасажирів, а також трьох осіб з тролейбуса поряд, які опинилися в паровій завісі.

У середу, 15 січня, в Києві на вулиці Сім'ї Ідзиковських, неподалік від Повітрофлотського проспекту, прорвало трубу з гарячою водою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram