ГоловнаСуспільствоПодії

Біля столичного ТРЦ Ocean Plaza замінили половину пошкодженого трубопроводу

Роботи планують завершити до ранку 15 січня.

Біля столичного ТРЦ Ocean Plaza замінили половину пошкодженого трубопроводу
Фото: Киевтеплоэнерго

Комунальне підприємство "Київтеплоенерго" замінило половину пошкодженої ділянки трубопроводу на вул. Антоновича, де ввечері 13 січня стався прорив.

Про це повідомила пресслужба КП у фейсбуці.

"За ніч і сьогоднішній день співробітники "Київтеплоенерго" розрили місце пошкодження, здійснили демонтаж пошкодженого трубопроводу, виконали роботи з гідроізоляції та укрупнення вузлів трубопроводів. Станом на 18:00 вже змонтовано 12 м тепломережі. Всього на цій ділянці замінять 23 м", - йдеться в повідомленні.

Ремонтні роботи триватимуть всю ніч і завершаться до ранку 15 січня, після чого буде розпочато відновлення асфальту.

Зазначається, що пошкодження з витоком теплоносія сталося через зношеність мережі. Трубопровід діаметром 1 тис. мм був прокладений в 1987 році.

Нагадаємо, в понеділок увечері в Києві затопило торгово-розважальний центр Ocean Plaza

біля метро "Либідська". Гаряча вода з тепломережі потрапила в магазин "Ашан" і на перший поверх ТРЦ Ocean Plaza. Люди були евакуйовані, проте повідомлялося про дев'ятьох постраждалих.

Також у результаті прориву трубопроводу в асфальтному покритті на вул. Антоновича утворилася яма, в яку задніми колесами потрапив автобус. Рятувальники евакуювали з маршрутки чотирьох пасажирів, а також трьох осіб з тролейбуса, які опинилися в паровій завісі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram