ГоловнаСуспільствоЖиття

Прокуратура Києва почала розслідувати прорив магістрального трубопроводу біля Ocean Plaza

Справу відкрито за статтею про порушення правил використання промислової продукції.

Прокуратура Києва почала розслідувати прорив магістрального трубопроводу біля Ocean Plaza
Фото: Lb.ua

Столична прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом прориву магістрального трубопроводу на вул. Антоновича біля ТРЦ Ocean Plaza. Про це повідомили в пресцентрі Офісу генпрокурора. 

За фактом події прокуратура внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості за фактом прориву теплотраси біля ТРЦ Ocean Plaza з попередньою кваліфікацією за ч. 1 ст. 275 (порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд) Кримінального кодексу.

У рамках досудового розслідування тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин події.

Нагадаємо, ввечері 13 січня в Києві на вул. Антоновича прорвало трубу теплотраси, через що затопило торгово-розважальний центр ТРЦ Ocean Plaza. В результаті госпіталізували сімох постраждалих, усього травмовано десятеро людей. Рятувальники евакуювали сімох пасажирів з маршрутки №825, яка провалилася в яму на дорозі, і тролейбуса, який опинився в паровій завісі.

У "Київтеплоенерго" повідомляли, що пошкодження тепломережі біля ТРЦ буде ліквідовано до ранку 15 січня, рух транспорту по вулиці Антоновича планують відновити завтра в другій половині дня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram