ГоловнаСуспільствоПодії

У Рівненській області 86-річний пенсіонер убив і розчленував свою дружину

Пояснити, що сталося, чоловік не зміг, зазначивши лише, що займався господарством.

У Рівненській області 86-річний пенсіонер убив і розчленував свою дружину
Фото: rv.npu.gov.ua

У Рівненській області поліцейські затримали 86-річного чоловіка за підозрою в умисному вбивстві дружини.

Про це повідомляють на сайті Національної поліції.

Убивство сталося 13 січня. Повідомлення про виявлене закривавлене тіло матері біля будинку в селі Городець Володимирецького району в поліцію надійшло близько о 14:00 від 55-річного сина, який живе в селі Стара Рафалівка.

На місце виїхала слідчо-оперативна група.

"Навіть досвідчених правоохоронців злочин вразив жорстокістю. У дворі лежало розчленоване тіло 87-річної господарки, а поруч - сокира і ніж. 86-річний чоловік загиблої на той момент перебував у будинку. Пояснити, що сталося, він не зміг, зазначивши лише, що займався господарством. Поліцейські встановили, що він завдав сокирою множинні удари по тілу дружини і надалі відсік верхні та нижні кінцівки", - йдеться в повідомленні.

Фото: rv.npu.gov.ua

Слідчі встановлюють усі обставини злочину в рамках досудового розслідування за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу. Тіло вбитої направлено в морг. Точну причину й обставини смерті встановить експертиза.

Підозрюваного затримали, але через погіршення здоров'я його помістили в медустанову під цілодобову охорону. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру й обрання запобіжного заходу.

Фото: rv.npu.gov.ua

Фото: rv.npu.gov.ua

Також поліцейські з'ясували, що загибла втратила зір і була обмежена в пересуванні. За нею доглядав чоловік, який теж погано бачить. При цьому сусіди характеризують подружжя, яке виховало двох доньок і сина, тільки з позитивного боку.

Нагадаємо, в Одесі жінка запросила колишнього чоловіка на Новий рік і забила його до смерті дерев'яною скалкою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram