ГоловнаСуспільствоПодії

Поліцейського, який, можливо, причетний до вбивства чоловіка в Каховці, звільнили з органів внутрішніх справ

Після розслідування з органів звільнили трьох поліцейських, ще трьох відсторонили.

Поліцейського, який, можливо, причетний до вбивства чоловіка в Каховці, звільнили з органів внутрішніх справ
Фото: http://most.ks.ua/

Поліцейські Херсонської області провели службове розслідування стосовно начальника Каховського відділу поліції і працівників, які безпосередньо були причетні до розслідування вбивства 26-річного Володимира Чебукіна в Каховці.

Про це повідомляють на сайті поліції.

"За підсумками розслідування трьох працівників відсторонили від займаних посад, трьох звільнено з органів внутрішніх справ, ще проти трьох співробітників застосовано дисциплінарне стягнення у вигляді неповної службової відповідності займаній посаді", - йдеться в повідомленні.

"У результаті неналежних першорядних слідчих дій працівників Каховського відділу поліції під час розслідування вбивства чоловіка я прийняв рішення про проведення службового розслідування. Щодо поліцейських застосовано найсуворіші дисциплінарні стягнення", - заявив начальник обласного головкому поліції Олександр Прокудін.

Нагадаємо, 26-річний Володимир Чебукін 1 січня під час святкування Нового року отримав вогнепальні поранення від цивільного чоловіка колишньої дружини. Нападника затримали, а подію кваліфікували як замах на вбивство.

3 січня Чебукін помер у лікарні. Того ж дня Каховський суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді 60 днів утримання під вартою без права внесення застави, а поліція перекваліфікувала справу в "умисне вбивство".

Родичі загиблого вважають, що нападників було кілька, оскільки, за словами лікарів, на тілі загиблого були сліди від трьох видів зброї. Згодом з'ясувалося, що на момент скоєння злочину підозрюваний відпочивав в одній компанії з працівником райвідділу поліції.

4 січня в Каховці почалися масові акції протесту після того, як з'явилася інформація про спроби поліції приховати деякі деталі, які допомогли б розслідувати вбивство.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram