ГоловнаСуспільствоПодії

Під Києвом п'яний неповнолітній влаштував смертельну ДТП і намагався це приховати

Тіло загиблої 16-річної дівчини знайшли за 100 метрів від місця аварії.

Під Києвом п'яний неповнолітній влаштував смертельну ДТП і намагався це приховати
Фото: kv.npu.gov.ua

Уранці 1 січня на Київщині між селами Сеньківка і Горобіївка автомобіль під керуванням 17-річного юнака потрапив в аварію.

Про це повідомляють на сайті поліції області.

"ДТП сталася 1 січня близько 6-ї години ранку. 17-річний хлопець без водійського посвідчення сів за кермо автомобіля Peugeot, щоб відвезти дівчат. Автомобіль він узяв без відома батьків, яких у той час не було вдома", - йдеться в повідомленні.

За попередніми даними, водій на заокругленій ділянці дороги не впорався з керуванням і з'їхав у кювет. У результаті ДТП 14-річна пасажирка отримала травми і була госпіталізована.

Приблизно в цей самий час у поліцію надійшло повідомлення про те, що в селі Горобіївка зникла 16-річна дівчина. Під час її розшуку поліція з'ясувала, що бачили дівчину востаннє в селі о 6-й ранку.

"Тіло дівчини, яку розшукували, знайшли за 100 метрів від місця аварії з характерними для ДТП тілесними ушкодженнями. Яким чином тіло загиблої дитини виявилося далеко від місця ДТП, поліцейські наразі встановлюють", - повідомили правоохоронці.

Неповнолітнього водія затримали. Він був за кермом з очевидними ознаками сп'яніння, але відмовився від огляду. Пізніше в лікарні в нього взяли кров на аналіз.

Автомобіль вилучили як речовий доказ і помістили на майданчик тимчасового утримання. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу. Триває слідство.

Нагадаємо, раніше в Рівному п'яний водій наїхав на жінку, яка йшла узбіччям з возиком, в якому було немовля.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram