ГоловнаСуспільствоЖиття

Розвиток туризму стане одним із пріоритетів для Мінкульту, - Бородянський

Міністр сподівається, що молодь почне більше подорожувати Україною.

Розвиток туризму стане одним із пріоритетів для Мінкульту, - Бородянський
Фото: Макс Левин

Міністерство культури, молоді і спорту обов'язково буде підтримувати молодь і розвиток туризму в Україні. Для цього вже створено низку програм. Про це повідомив міністр культури, молоді та спорту Володимир Бородянський під час зустрічі з учасниками грантової програми "Малі міста - великі враження", передає "Укрінформ".

"Наприклад, йдеться про програму, на яку держава виділила безпрецедентні кошти. Вона передбачає, що молодь з усієї країни почне подорожувати державою. Так, молодь із Закарпаття поїде в Чернігів або молодь з Чернігівської області поїде в Харківську чи в Сумську області" , - зазначив Бородянський.

За його словами, кожен із присутніх матиме можливість узяти участь у цій програмі і побачити красу нашої країни. Загалом розвиток туризму стане одним із пріоритетів міністерства.

Нагадаємо, раніше міністр культури Володимир Бородянський заявив, що його міністерство має намір регулювати контент у блогосфері. За його словами, суспільство має розуміти, які закони існують в інформаційній сфері і як громадян захищають від неправдивої інформації.

У листопаді Мінкультури презентувало проєкт закону "Про протидію дезінформації". Зокрема, законопроєктом передбачено появу омбудсмана з питань інформації, який зможе моніторити інформаційний простір, знаходити дезінформацію і подавати за неї до суду.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram