ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві чоловік і жінка викрали знайому, вивезли до лісу, побили та обрізали їй волосся

Таким чином викрадачі вимагали в неї гроші.  

У Києві чоловік і жінка викрали знайому, вивезли до лісу, побили та обрізали їй волосся
Архивное фото
Фото: Вголос

У Києві на Оболоні чоловік і жінка викрали свою знайому, вивезли її до лісу й били, вимагаючи в неї гроші.

Про це повідомляється на сайті столичної прокуратури.

Тепер зловмисникам повідомлено про підозру.

"У зв'язку з неприязними стосунками з потерпілою у зловмисників виник план викрасти її та заволодіти її майном. Для реалізації свого плану викрадачі домовилися про зустріч з потерпілою близько години ночі на столичній Оболоні. Під час зустрічі зловмисники силоміць заштовхали дівчину в автомобіль, вивезли її в лісосмугу і застосовуючи фізичне насильство вимагали гроші. Перед тим, як відпустити потерпілу, викрадачі обрізали їй волосся", - йдеться в повідомленні.

Через якийсь час правоохоронцям вдалося встановити автомобіль, на якому була вивезена дівчина, а викрадачів затримали в порядку статті 208 КПК України.

"За результатами слідства, чоловікові було повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 146, ч.2 ст.186, ч.1 ст.296 КК України, а жінці - за ч.2 ст.146 КК України. Слідство, під час якого будуть установлені мотиви викрадення та інші обставини, триває", - зазначили в прокуратурі.

Нагадаємо, у травні в селі Чубинське Бориспільського району троє осіб (37-річний і 41-річний уродженці Таджикистану і 33-річний киянин) із застосуванням зброї викрали чоловіка заради викупу.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram