ГоловнаПолітика

Заступник міністра освіти Стадний подав у відставку

Він подякував колегам за роботу і закликав їх "не втрачати віри в можливість якісних змін".

Заступник міністра освіти Стадний подав у відставку
Фото: Макс Требухов

Заступник міністра освіти і науки Єгор Стадний подав у відставку.

Про це він повідомив у фейсбуці.

"Заяву вже написав, попереду багато роботи", - написав Стадний.

Стадний подякував усім колегам, з якими працював 10 місяців, і закликав їх "не втрачати віри в можливість якісних змін".

Єгор Стадний народився 22 серпня 1988 року. У 2005 році закінчив Науковий ліцей Кропивницького. Ступінь бакалавра з історії отримав 2010 року в Національному університеті "Києво-Могилянська академія".

2012 року отримав подвійну ступінь магістра з історії в Національному університеті "Києво-Могилянська академія" та магістра східноєвропейських досліджень Варшавського університету.

Протягом 2012-2013 років - навчався в аспірантурі Варшавського університету. Повернувся в Україну під час Революції гідності.

У 2012-2019 роках працював в аналітичному центрі CEDOS, де досліджував питання фінансування вищої освіти, соціально-економічного статусу викладачів і студентів, міграції студентів, мотивації студентів, академічної чесноти. Протягом 2018-2019 років очолював аналітичний центр CEDOS.

Вільно володіє англійською та польською мовами.

6 вересня 2019 Стадний був призначений заступником міністра освіти і науки.

Нагадаємо, 25 червня Кабінет Міністрів призначив ректора Чернігівського національного технологічного університету Сергія Шкарлета виконувачем обов'язків міністра освіти.

При це 18 червня парламентський комітет з питань освіти, науки та інновацій не підтримав кандидатуру Шкарлета на посаду міністра.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram