ГоловнаПолітика

У Раду зайшов новий нардеп від "Батьківщини" замість Бєлькової

ЦВК визнала обраним Сергія Євтушка.

У Раду зайшов новий нардеп від "Батьківщини" замість Бєлькової
Сергей Евтушок
Фото: "Батькивщина"

Центральна виборча комісія визнала обраним від "Батьківщини" та зареєструвала народного депутата Сергія Євтушка.

Відповідне рішення було прийнято на засіданні 25 червня, повідомляється на сайті ЦВК.

"Комісія визнала обраним та зареєструвала народного депутата України на зазначених виборах (позачергових парламентських виборах 21 липня 2019 року, – ред.) в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі Євтушка Сергія Миколайовича, 1973 року народження, проживає в місті Сарни Сарненського району Рівненської області, члена політичної партії "Батьківщина", включеного до її виборчого списку під № 25", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Євтушок був призначений депутатом замість Ольга Бєлькової, яка 18 червня за власною ініціативою достроково склала мандат народного депутата та очолила напрям із міжнародної діяльності та роботи з державними органами ТОВ "Оператор ГТС України".

Бєлькова була депутатом Верховної Ради трьох скликань із 2012 року. До цього вона була керуючим партнером EastLabs, де займалася пошуком нових команд для фінансування їхніх проєктів і створення програми розвитку таких команд в акселераторі.

Євтушок на парламентських виборах у 2014 році балотувався в одномандатному виборчому окрузі №156 від партії "Батьківщина". Він пройшов у Раду, набравши 27,63% голосів виборців. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram