ГоловнаЕкономікаБізнес

Ексдепутатка Белькова стала топменеджером Оператора ГТС

Представниця "Батьківщини" склала мандат заради посади в державному секторі.

Ексдепутатка Белькова стала топменеджером Оператора ГТС
Ольга Белькова
Фото: Макс Левин

Ексдепутатка Верховної Ради Ольга Белькова, яка минулого тижня склала мандат, очолила напрямок з міжнародної діяльності та роботи з державними органами в держпідприємстві "Оператор ГТС України".

"Основним завданням Белькової на цій посаді буде просування і захист інтересів "Оператора ГТС України" на міжнародній арені, в першу чергу з питань реалізації проєктів "Північний потік-2" та інших обхідних газопроводів", - ідеться в повідомленні компанії.

Також її пріоритетним завданням стане завершення процесу повної інтеграції України в європейський газовий ринок.

"Це можливість реалізувати в енергетичному секторі ті зміни і реформи, які були напрацьовані мною і колегами в парламенті за попередні п'ять років. Українська ГТС повинна бути затребуваною і невід'ємною частиною європейської газотранспортної мережі, Україна повинна запустити повноцінний ринок газу й інтегрувати його в європейський. Я докладу весь свій досвід і максимум зусиль, щоб ми цього досягли", - сказала Белькова.

Белькова була депутатом Верховної Ради трьох скликань з 2012 року. До цього вона була керуючим партнером EastLabs, де займалася пошуком нових команд для фінансування їхніх проєктів і створення програми розвитку таких команд в акселераторі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram