ГоловнаПолітика

Лукашенко порівняв суперника на виборах з кабаном і заявив, що не віддасть Білорусі

"Якщо буде такий кнур, як ця людина, то поросята будуть мертвонароджені".

Лукашенко порівняв суперника на виборах з кабаном і заявив, що не віддасть Білорусі
Фото: president.gov.by

Олександр Лукашенко розкритикував потенційних кандидатів на участь у виборах президента Білорусі й заявив, що не віддасть їм країни.

Як повідомляє Tut.by, про це він сказав під час наради з кадрових питань.

Особливо дісталося самовисуванцю Валерію Цепкалу.

"Один заявляє, що він цифровий порядок денний виробив у Білорусі і створив IT-парк. Так ось, повинен сказати: я попросив, щоби він розповів, чому його звільнили, такого знаменитого. Досі не говорить, чому його звільнили. Ми чекаємо. Прийде час, потрібно – скажемо", – заявив Лукашенко.

"Він розповідає, що я його бабусі сподобався, тому що знав, скільки свиноматка може народити поросят. Постає питання, а тобі чим я тоді сподобався? Чому ти від Шушкевича прибіг до мене, на колінах просився? Ми ж це не забули.. і ще, він просто не розуміє, адже кількість народжених поросят від свиноматки і їхня якість не залежить від свиноматки. Це ще залежить від кнура. І якщо буде такий кнур, як ця людина, то мертвонароджені будуть поросята, і то небагато", – продовжив Лукашенко.

Іншого кандидата він фактично звинуватив у шахрайстві.

"Або другий діяч, який заявив, що прийде до влади і я в нього буду працювати. Поставте одне питання: що таке компанія «Приватлізинг»? Друге питання: де гроші тримає, які шахрайським чином отримав у Білорусі", – сказав Лукашенко.

Він зазначив, що в нього складується враження, що люди йдуть на вибори, щоби "перевернути країну й дестабілізувати ситуацію".

"Країни вони не дістануть. Ми її два з гаком десятка років, збираючи крихти, створювали квітучу країну не для того, щоби вони її приватизували й пустили по світу ось цих бідолах, які завжди під батогом ходили. Ми їм не дозволимо розділити Білорусі", – сказав Лукашенко.

Нагадаємо, що вибори президента Білорусі пройдуть 9 серпня. Лукашенко на них може стати президентом ушосте. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram