ГоловнаПолітика

Порошенко зустрівся з послами Балтійських і Скандинавських країн в Україні

Експрезидент привернув увагу учасників зустрічі до тенденції повернення України "до часів політично мотивованих переслідувань і гальмування процесу реформ".

Порошенко зустрівся з послами Балтійських і Скандинавських країн в Україні
Фото: eurosolidarity.org

Голова політичної партії «Європейська Солідарність», експрезидент України Петро Порошенко зустрівся з послами Балтійських та Скандинавських країн в Україні. Про це інформує пресслужба партії «Європейська Солідарність».

Петро Порошенко висловив вдячність за надійну підтримку України з боку NB7, зокрема в контексті пандемії коронавірусу.

“Петро Порошенко закликав партнерів до збереження та посилення санкційного тиску проти Росії, подальшого зміцнення єдності та солідарності з Україною для відновлення територіальної цілісності нашої держави. Співрозмовники привітали наближення третьої річниці запровадження безвізового режиму між Україною та Європейським Союзом та наголосили на важливості подальшого поглиблення інтеграції України до Європейського Союзу та НАТО”, – йдеться в повідомленні.

Крім того, говориться, що Петро Порошенко звернув увагу на небезпечну тенденцію повернення України до часів політично вмотивованих переслідувань та гальмування процесу реформ. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram