ГоловнаПолітика

Трофімов спростував відвідування ресторану Миколи Тищенка

"Їм удома або на роботі".

Трофімов спростував відвідування ресторану Миколи Тищенка
Первый заместитель главы АП Сергей Трофимов
Фото: businessforecast.by

Перший заступник голови Офісу президента України Сергій Трофімов спростував, що 16 квітня відвідував ресторан "Велюр" у Києві під час карантину, про що повідомляли раніше журналісти програми "Наші гроші".

"Я карантину не порушую: по ресторанах не ходжу, їм удома або на роботі", - сказав він у коментарі виданню "Гордон".

За словами Трофімова, зараз він працює в дуже напруженому режимі, тому в нього немає часу ходити по ресторанах, навіть якби вони були відкриті. Він закликав авторів програми, а також інші ЗМІ спростувати інформацію про його нібито візит у ресторан.

Перший заступник голови ОП також зазначив, що порушення карантину дійсно фіксуються.

"Водночас, коли майже вся країна намагається протистояти коронавірусу, коли президент України, уряд і влада на місцях докладають максимум зусиль для скорочення негативних наслідків поширення коронавірусу, дійсно, мають місце порушення карантинних заборон. Правоохоронні органи майже щодня виявляють такі випадки", - сказав Трофімов.

Нагадаємо раніше, журналісти Bihus.info з'ясували, що ресторан нардепа від "Слуги народу" Миколи Тищенка "Велюр" продовжує працювати, незважаючи на карантинні обмеження. Парламентарій у відповідь пояснив, що заклад закрито для відвідувачів і використовується як "штаб для особистих зустрічей". Серед відвідувачів ресторану журналісти називали і Трофімова.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram