ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

У ресторані, пов'язаному з нардепом Тищенком, приймали відвідувачів під час карантину

Серед гостей ресторану журналісти помітили нардепів від "СН".

У ресторані, пов'язаному з нардепом Тищенком, приймали відвідувачів під час карантину

Під час карантину київський ресторан "Велюр", пов'язаний з нардепом від "Слуги народу" Миколою Тищенком, продовжує працювати і приймати "відомих у політичних колах людей".

Про це йдеться в розслідуванні Bihus.Info.

"Карантин - не для всіх! Поки звичайні громадяни сидять вдома, а звичайні бізнесмени зазнають збитків, ресторан "Велюр" нардепа Миколи Тищенка продовжує працювати. І приймають тут "особливих" гостей: народних депутатів, бізнесменів, "кварталівців" і партнерів Коломойського", - йдеться в сюжеті.

Журналісти понад тиждень спостерігали за рестораном Тищенка і помітили, що у ресторан "Велюр", власником якого є Тищенко, приїжджали нардепи Антон Яценко і Олександр Кабанов, помічник нардепа від "Слуги народу" Олександра Мережко, Павло Куфтирьов, якого також пов'язують з Коломойським, менеджер "Метінвесту" Ріната Ахметова Віталій Кисіль.

Згодом нардеп Яценко запевняв журналістів, що він давно не відвідує ресторани і не заходив у "Велюр". Кабанов, навпаки, сказав, що був у ресторані, проте заходив "до свого друга колі" (Тищенка, - ред.).

Незважаючи на те, що в ресторан у різні дні потрапили десятки людей, журналістам відмовили в бронюванні столика.

Нагадаємо, в Україні з середини березня заборонили роботу ресторанів у зв'язку з епідемією коронавірусу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram