ГоловнаПолітика

В окрузі, де програв брат Медведчука, проведуть перерахунок голосів

Поліція посилила заходи безпеки біля виборчкому в Щасті.

В окрузі, де програв брат Медведчука, проведуть перерахунок голосів
Полиция усилила меры безопасности возле избиркома в Счастье.
Фото: Пресс-служба МВД

Окружна виборча комісія №105 у місті Щастя Луганської області перераховує голоси. У зв'язку із цим поліція посилила там заходи безпеки.

Про це повідомляють на сайті Міністерства внутрішніх справ.

Зазначають, що в Новоайдарський відділ поліції звернувся член ОВК, який повідомив про можливе порушення виборчого законодавства головою комісії.

"У повідомленні заявник зазначив, що на сайті ЦВК уже є результати підрахунку 100% голосів на всіх шести виборчих дільницях, розташованих на виборчому окрузі №105, і встановлено результати виборів, але, за словами заявника, протоколів за результатами голосування на виборчих дільницях не опрацювали", - йдеться в повідомленні.

Факт зареєстровано. Зараз комісія проводить перерахунок голосів.

До охорони громадського порядку поблизу ОВК залучено 45 поліцейських.

Фото: Пресслужба МВС

Зараз на сайті ЦВК розміщено таку інформацію: після опрацювання 100% електронних протоколів перемагає представник партії "Опозиційний блок" Вікторія Гриб (39,58%). На другому місці - представник партії "Опозиційна платформа - За життя" Сергій Медведчук (31,7%).

Сергій Медведчук народився 25 березня 1959 року в селищі Абан Абанського району Красноярського краю СРСР. Він є президентом ТОВ "Керамбуд". Його брат Віктор - кум президента РФ Володимира Путіна.

Вікторія Гриб є керівником напряму зі сталого розвитку "ДТЕК Енерго".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram