ГоловнаПолітика

Кернес заявив, що хоче в коаліцію з партією "Слуга народу"

"Ми будемо допомагати йому, щоб все вдавалося з того, чого очікують від нього люди".

Кернес заявив, що хоче в коаліцію з партією "Слуга народу"
Геннадий Кернес
Фото: Макс Левин

Партія Геннадія Кернеса "Довіряй справам", яка об'єдналася з "Опозиційним блоком" для участі у виборах Верховної Ради, хотіла б вступити в коаліцію з президентською партією "Слуга народу".

Про це Кернес заявив в інтерв'ю TheBabel.

"Ми бачимо себе учасниками коаліції з партією президента. Ми будемо допомагати йому, щоб все вдавалося з того, чого очікують від нього люди", - сказав він.

Кернес також відзначив, що спілкувався з Володимиром Зеленським, коли той керував студією "95 квартал", а після його обрання президентом вони ще не зустрічалися.

Нагадаємо, 20 травня стало відомо, що мери Харкова та Одеси Кернес і Геннадій Труханов домовилися про створення спільної партії для участі в парламентських виборах.

Бізнесмен Ігор Коломойський в інтерв'ю ЗМІ заявив, що консультує "партію мерів". Раніше він також говорив, що готовий консультувати новообраного президента Зеленського.

7 червня Ахметівське крило "Опозиційного блоку", "Партія миру і розвитку", партії "Довіряй справам", "Відродження" і "Наші" підписали меморандум про спільну участь у виборах. Інша частина "Опоблоку", пов'язана з Льовочкіним і Фірташем, йде на вибори разом з Віктором Медведчуком.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram