ГоловнаПолітика

"Слуга народу" виключила зі списку 25-річну тусовщицю Ірину Панченко

"Результати постпраймеріз ви дізнаєтеся після наступного етапу з'їзду партії - в липні".

"Слуга народу" виключила зі списку 25-річну тусовщицю Ірину Панченко
Съезд партии "Слуга народа"
Фото: Макс Левин

Партія "Слуга народу" виключила зі свого виборчого списку №73 - 25-річну Ірину Панченко.

Про це повідомила прес-служба партії в Фейсбуці.

"Постпраймеріз ще не почалися, а зміни в списку вже відбулися. Після додаткової перевірки Панченко Ірина Сергіївна, №73, вибула зі сотні претендентів до виборчого списку. Результати постпраймеріз ви дізнаєтеся після наступного етапу з'їзду партії в липні", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією в ЗМІ, Ірина Панченко - 25-річна донька бізнесмена Сергія Панченка, який родом з Кіровоградської області. Вона закінчила юридичний факультет КНУ ім. Шевченка. З 2000 року - живе в Києві та веде активне світське життя, за що її назвали "київською тусовщицею".

Нагадаємо, раніше два кандидати з прохідної частини списку "Слуги народу" заявили про відмову балотуватися. Це колишній депутат Одеської міської ради Дмитро Співак (№33) і директор департаменту молоді та спорту КМДА, відомий фехтувальник Вадим Гутцайт (№81).

На вибори партію під першим номером поведе політтехнолог Дмитро Разумков. З огляду на нинішній рейтинг "Слуги народу", вона може розраховувати отримати близько 130 місць у парламенті по багатомандатному округу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram