ГоловнаПолітика

Трансляція Київського безпекового форуму. День другий

Питання, які будуть обговорюватися в рамках Київського безпекового форуму, стосуються вирішення регіональних конфліктів, економічної та енергетичної безпеки, кібербезпеки, проблем організованої злочинності, торгівлі людьми, нелегальної міграції та біженців.

LB.ua в рамках інформаційного партнерства веде трансляцію Київського безпекового форуму, який щорічно організовує Фонд Арсенія Яценюка "Відкрий Україну".

12 квітня проходить другий день форуму. У ньому очікується участь понад 1000 високопоставлених чиновників і експертів з 20 країн світу. Зокрема, очікуються виступи Президента України Петра Порошенка, прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана, секретаря Ради національної безпеки і оборони Олександра Турчинова, міністра оборони України Степана Полторака, міністра національної оборони Литовської Республіки Раймундаса Каробліса, голови делегації Естонії в Парламентській Асамблеї НАТО Марко Міхкельсона.

Питання, які будуть обговорюватися в рамках Київського безпекового форуму, стосуються вирішення регіональних конфліктів, економічної та енергетичної безпеки, кібербезпеки, проблем організованої злочинності, торгівлі людьми, нелегальної міграції та біженців. Учасники Форуму намагаються знайти рішення для подолання актуальних проблем управління кордонами, корупції, тероризму, нерозповсюдження ядерної і звичайної зброї та ін. Також однією з тем стануть вибори в Україні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram