ГоловнаПолітика

​"Ми ніколи не зійдемо зі свого шляху - демократичного, професійного і прозахідного", - Яценюк

Лідер "Народного фронту" "залишається оптимістом" щодо майбутнього України.

​"Ми ніколи не зійдемо зі свого шляху - демократичного, професійного і прозахідного", - Яценюк
Арсений Яценюк
Фото: nfront.org.ua

Лідер партії "Народний фронт", засновник Фонду «Відкрий Україну" Арсеній Яценюк переконаний, що світова спільнота переможе в боротьбі за цінності і принципи.

Про це політик заявив, закриваючи 12-й Київський Форум безпеки.

"Ми ніколи не зійдемо зі свого шляху. Повинні переконати людей, що важливі цінності і принципи - а не просто розваги. І ми переможемо в цій боротьбі", - сказав він.

Лідер "Народного фронту" заявив, що політичний істеблішмент - і не тільки в Україні, але і у всьому світі "виявився в зовсім іншому світі, зіткнувся з новими викликами, іншими підходами до політики".

Світовому політикуму необхідно знайти "шляху, як достукатися до кожного жителя" - як в Україні, так і в США, Великобританії, сказав лідер "Народного фронту".

"Історія повторюється. І зараз у нас є сили уникнути драми, адже ми практично на межі. Щонайменше - на межі кризи. Якщо це криза, то я можу з цим погодитися як антикризовий менеджер. Криза принаймні дозволяє. Але якщо це драма - давайте зробимо все, щоб уникнути її", - сказав він.

Політик зазначив, що "залишається оптимістом" щодо майбутнього нашої країни.

"Зараз ми опинилися перед викликами, або кризою, або опціями, або можливостями. І ми повинні відповісти на них. Заради України і процвітаючого майбутнього кожного українця", - наголосив Арсеній Яценюк.

"Ми ніколи не зійдемо зі свого шляху. Ми повинні йти своїм шляхом. Повинні переконати людей, що важливі цінності і принципи, а не просто розваги. Це важливі речі, які стосуються життя кожного", - наголосив він.

"Ми переможемо в цій боротьбі. Ми повинні йти своїм шляхом, а наш шлях - демократичний, ефективний, професійний і прозахідний", - наголосив Арсеній Яценюк.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram