ГоловнаПолітика

Порошенко запланував на неділю відвідування НСК "Олімпійський" для дебатів

Раніше Зеленський відмовився брати в них участь цього дня.

Порошенко запланував на неділю відвідування НСК "Олімпійський" для дебатів
Петр Порошенко
Фото: EPA/UPG

Чинний глава держави і кандидат у президенти Петро Порошенко запланував у неділю, 14 квітня, відвідати НСК "Олімпійський". Візит запланований на 14:00.

Про це повідомляється на сайті президента.

Нагадаємо, дебати на стадіоні першим запропонував провести кандидат у президенти Володимир Зеленський. Порошенко призначив їх на 14:00 14 квітня, однак Зеленський відмовився брати в них участь цього дня, назвавши іншу дату - 19:00 19 квітня, тобто за годину до офіційних дебатів.

Дискусія в студії "Суспільного" призначена на 20:00 19 квітня.

Вчора повідомлялося, що штаби обох кандидатів погодили формат дебатів на "Олімпійському". Водночас деталі не розголошуються.

Увечері 11 квітня Порошенко і Зеленський вперше публічно поспілкувалися в прямому ефірі в телефонному режимі. Зеленський кілька разів повторив, що наполягає на проведенні дебатів на стадіоні і тільки 19 квітня, слухати відповідь опонента він не став і кинув слухавку.

Раніше "Олімпійський" назвав дати, на які кандидати забронювали стадіон. Зокрема, від представника Порошенка надійшов запит на дебати 14 і 19 квітня 2019 року, а від представника Зеленського - на 19 квітня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram