ГоловнаПолітика

Соратник Тимошенко обізвав лідера фракції БПП в Раді придурком

Герасимов прокрутив запис, на якому Тимошенко нібито вітає Коломойського з днем народження.

Соратник Тимошенко обізвав лідера фракції БПП в Раді придурком
Артур Герасимов

Народний депутат із фракції "Батьківщина" Олександр Абдуллін під час засідання Верховної Ради обізвав лідера фракції БПП Артура Герасимова придурком.

Це сталося після того, як Герасимов з трибуни включив аудіозапис телефонної розмови між Юлією Тимошенко й Ігорем Коломойським (або людьми, чиї голоси схожі на голоси Тимошенко і Коломойського).

"Сьогодні вся країна обговорює розмову, що сталася між Юлією Володимирівною Тимошенко й Ігорем Валерійовичем Коломойським. Я хотів би, щоб ви почули зараз, як це відбувається", - сказав Герасимов під час свого виступу в парламенті на пленарному засіданні у вівторок.

На цьому записі жінка з голосом схожим на голос Тимошенко вітає співрозмовника з днем народження: "Хочу подякувати у твій день народження за все. І за те, що ти можеш бути справжнім другом і справжнім партнером у всіх найважливіших справах".

"Ми ж поки мети не досягнемо - не заспокоїмося", - говорить чоловік з голосом Коломойського.

Герасимов сказав, що достовірність цього запису не викликає у нього сумнівів.

"Для нас у цьому записі немає нічого нового. Він демонструє те, що ми і так знаємо. У Ігоря Валерійовича Коломойського є два кандидати на виборах - це Зеленський і Юлія Тимошенко", - сказав глава фракції БПП.

"Ми вимагаємо публічної інформації про політичні та фінансові аспекти Ваших домовленостей з Ігорем Валерійовичем Коломойським", - сказав Герасимов, звертаючись до лідера "Батьківщини".

Абдуллін підбіг до трибуни і при включеному мікрофоні сказав: "Артур, ти придурок, просто придурок. Подумай, що ти зараз робиш на всю країну". 

     

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram