ГоловнаПолітика

У РФ заявили про затримання порушника кордону, який представився українським військовим

Чоловік перейшов державний кордон з України в Росію на луганському напрямку.

У РФ заявили про затримання порушника кордону, який представився українським військовим
Фото: inforesist.org

Прикордонне управління ФСБ в Бєлгородській та Воронезькій областях РФ в понеділок заявило, що російські прикордонники затримали за порушення кордону на Луганському напрямку, імовірно, військовослужбовця української армії.

Про це повідомляє РИА Новости.

"Прикордонним управлінням ФСБ Росії в Бєлгородській та Воронезькій області 9 жовтня 2017 року за порушення державного кордону з України в Росію на луганському напрямку затримано особу, що представилися військовослужбовцем Збройних сил України", - йдеться в повідомленні. Зазначається, що прикордонне управління встановлює обставини порушення кордону.

Нагадаємо, два офіцери відділу прикордонної служби "Зноб-Новгородське" Сумського прикордонного загону пропали під час моніторингу кордону з РФ 4 жовтня. Згодом ФСБ повідомила про затримання українських військовослужбовців, нібито на території Росії. Українського консула до них не пустили, зіславшись на те, що ще не встановили затриманих осіб.

Раніше сьогодні повідомлялося, що представницька зустріч на лінії кордону для вирішення питання із затриманими була фактично зірвана, оскільки на неї прийшов один російський прикордонник. Спікер Держприкордонслужби України Олег Слободян припустив, що затримані в РФ українські прикордонники заарештовані на два місяці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram