ГоловнаПолітика

Турчинов: після визнання Росії агресором туди їздитимуть тільки розвідники і шпигуни

"Якщо він розвідник, ми знайдемо, як туди його переправити, якщо шпигун, то нічого не вдієш".

Турчинов: після визнання Росії агресором туди їздитимуть тільки розвідники і шпигуни
Александр Турчинов
Фото: rnbo.gov.ua

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов вважає, що після визнання Росії агресором туди їздитимуть тільки розвідники і шпигуни.

Про це він сказав журналістам під час виставки спецтехніки в Києві.

"Ви знаєте, коли країна визнана агресором, то туди можуть їхати тільки розвідники і шпигуни - хіба ні? Якщо він розвідник, ми знайдемо, як його туди переправити; якщо шпигун, то нічого не вдієш... На превеликий жаль, у нас активно працює "п'ята колона", яка працює на дестабілізацію ситуації в країні. Фінансується російськими спецслужбами. Це стосується і суто терористичних актів, які готуються в РФ спецслужбами і реалізуються в Україні", - заявив Турчинов.

Нагадаємо, що законопроект №7163, де Росію названо агресором, поки що ухвалено тільки в першому читанні.

При цьому 9 жовтня у Верховній Раді зареєстрували законопроект про тимчасове обмеження права громадян України на виїзд у РФ, що стосуватиметься передусім державних службовців.

Законопроект передбачає, що тимчасове обмеження буде діяти до визнання Верховною Радою нечинними рішення про забезпечення прав і свобод громадян та правового режиму на тимчасово окупованій території України і про визнання РФ державою-агресором.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram