ГоловнаЕкономікаДержава

На Вінниччині правоохоронці запобігли експорту продовольства до Білорусі на $500 тис.

На Вінниччині правоохоронці запобігли експорту продовольства до Білорусі на $500 тис.
БЕБ

Співробітники Бюро економічної безпеки України та ТУ Державного бюро розслідувань у м. Хмельницькому на території обслуговування Вінницької митниці виявили 70 000 шт. контрольних знаків, вантаж належав білоруському товариству.

Про це повідомляють на сайті БЕБ.

"Зазначеними контрольними знаками його український контрагент планував додатково маркувати продовольчі товари для експорту до Білорусі. Відповідно до укладеного договору, загальна ринкова вартість цієї продукції складає понад $500 тис.", - сказано в повідомлені.

Правоохоронці вилучили з обігу відповідні уніфіковані контрольні знаки та унеможливили їх використання для маркування продовольчих товарів.

"За наслідками вжитих заходів експортні операції з відправлення продовольства загальною вартістю понад 500 000 доларів США до Республіки Білорусь, яка сприяє здійсненню збройної агресії в Україні, упереджено", - йдеться в тексті.

Нагадаємо, на Вінниччині вилучили 21 вагон російських мінеральних добрив на 24 млн грн.

Також нещодавно за результатами заходів у Закарпатській та Івано-Франківській областях БЕБ ініціювало націоналізацію майна Російської Федерації на 1,16 млн доларів США.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram