ГоловнаЕкономікаБізнес

Космолот анонсував турнір з призовим фондом 100 000 грн

Космолот анонсував турнір з призовим фондом 100 000 грн
Фото: rgweek.com

Турнір «Діамантова книга» розпочнеться 24-го липня і триватиме до 2-го серпня. Гравці з найкращими результатами отримають великий грошовий приз. Перше місце в турнірі принесе гравцеві 25 000 грн.

Що важливо знати про онлайн-казино Космолот

Космолот — найпопулярніший в Україні майданчик для онлайн-гемблинга з більш ніж 1400 варіантами ігор, цілодобовою підтримкою, веселим ком'юніті і масою бонусів і фріспінів для гравців. Розробкою відеослотів для Космолота займаються провідні компанії в індустрії, такі як Booongo, Playson, Quickspin, Bet2Tech, легенди світу ігрових автоматів Novomatic і багато інших.

Для бажаючих випробувати слоти без витрат передбачені демо-ігри, а якщо вже гравець вирішив приєднатися до клубу Космолот і пройти реєстрацію, у нього є шанс отримати вітальний бонус до 500 фріспінов і до 5000 грн за перший депозит.

Квести на Космолот

Великою популярністю на майданчику користуються квести, що дозволяють не тільки весело урізноманітнити ігровий процес, але і значно збільшити суму свого виграшу. У розділі квестів можна вибрати актуальний і взяти участь, виконуючи нескладні завдання. Нагородою за проходження квесту зазвичай стають фріспіни або бонуси.

Турнір з призовим фондом 100 000 грн «Діамантова книга»

Початок турніру заявлено на 11:00 24-го липня за Київським часом. З цього моменту почнеться сувора боротьба за призовий фонд у 100 000 грн. Фінал турніру очікується 2-го серпня о 23:00, тоді буде опублікована турнірна таблиця. Переможців турніру буде 30, кожен з них отримає від 500 до 25 000 грн в залежності від позиції в турнірній таблиці.

Щоб взяти участь в битві за великий куш, необхідно пройти швидку реєстрацію та почати грати в десятку ігор, обраних для поточного турніру. Мінімальна ставка становить 10 грн, і ніякі додаткові внески для участі в турнірі не потрібні. Реєстрація на cosmolot24.com.ua займає всього 10 секунд, потрібно тільки ввести свою електронну пошту, встановити пароль для облікового запису і підтвердити мобільний номер.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram